Az első és legfontosabb dolog, hogy a kiválasztott minta DÍSZÍTSE testünket és HARMÓNIZÁLJON egyéniségünkkel.
Ha ilyen a kiválasztott minta, akkor az egybeolvad velünk, úgy érezzük hozzánk tartozik, viselése örömöt okoz .
Általában környezetünkből is egy pozitív visszhangot vált ki (persze nem minden esetben, mert a mai szülők és az idősebb korosztály eléggé henna  ellenesek)
A másik fontos dolog a mintakiválasztásnál hogy ne az aktuális divatot, és a trendet kövessük, illetve ha illik hozzánk, akkor nyugodtan követhetjük, de ne ez legyen a mérvadó.
Ne utánozzuk a különböző sztárokat, a magazinokban előírt sémákat, és főleg ne koppintsuk le barátainkat.
Szánjunk rá időt, amíg megtaláljuk a nekünk való mintát.
Nézegessük a különböző, erre szakosodott magazinokat, és az internetes keresőkben is több ezer minta közül válogathatunk, tehát van választék.
Próbáljuk meg azokat a "tucat-mintákat"kikerülni, amivel már több százan rohangálnak, mert szerintem az eléggé kellemetlen érzés, amikor a boltban, a strandon visszaköszön a , hennánk - ugyanazon a helyen, ugyanúgy megcsinálva - valaki máson.
Ha megtaláltuk a nekünk megfelelő mintát akkor jön az a kérdés, hogy hova rakassuk fel?
Nem minden mintát lehet bárhova felrakni a testünkre, ebben a kérdésben érdemes konzultálni a hennafestővel, akivel készíttetni fogjuk az adott munkát.
A henna  1-2 hétig marad bőrünkön és ezalatt az idő alatt is érezni fogjuk hogy illik-e hozzánk, jó érzés-e viselni?

Vegyes minták

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://henna-festes.blog.hu/api/trackback/id/tr755124642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása